Draw Something Woordenlijst

Draw Something WoordenDraw Something: populair smartphone spelletje.

Draw Something is een spelletje dat gratis is te downloaden voor de iPhone en Android toestellen. Het is een populair en verslavend spelletje dat te vergelijken is met Pictionary. Naar het schijnt is het nu al populairder dan WordFeud, een Scrabble achtig spelletje voor de smartphones.

Woordenlijst Draw Something

Bij Draw Something moet je een woord uittekenen. Diegene waarmee je het spel speelt moet dan raden welk woord je getekend hebt. De Draw Something woorden zijn jammer genoeg alleen in het engels te verkrijgen. Een nadeel daarvan is dat je niet altijd weet hoe je een woord precies schrijft.

Moeilijkewoordjes.nl heeft de woorden van Draw Something Free (dus niet de betaalde versie) in een makkelijk te doorzoeken woordenlijst gezet.

[table id=30 /]
.

Hoe te gebruiken?

  • Ben je op zoek naar de juiste schrijfwijze van een woord in Draw Something? Selecteer dan de kolom WOORD en type de beginletters in het zoekformulier.
  • Ben je op zoek naar een overzicht van alle 6-letterwoorden van Draw Something Free? Selecteer dan de kolom AANTAL LETTERS en vul 6 in bij het zoekformulier. De tabel wordt gevuld met alle woorden met 6 letters.
  • Je kunt ook eerst een zoekcriterium opgeven. De tabel wordt dan gevuld met de woorden die je zocht. Als je vervolgens op een andere Kolom klikt worden de zoekresultaten gesorteerd op die Kolom.