Terugblik Moeilijkewoordjes.nl in 2013

Beursgenoteerde bedrijven kennen jaarrapportages, de overheid een jaarverslag, maar Moeilijkewoordjes.nl doet het met een terugblik! De terugblik wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de statistieken die worden bijgehouden door WordPress.com.

Crunchy numbers
Bij het Louvre in Parijs komen jaarlijks 8,5 miljoen bezoekers. Moeilijkewoordjes.nl is in dezelfde periode 230.000 keer bezocht (2013). Als Moeilijkewoordjes.nl een expositie was geweest in het Louvre dan zouden we dit bezoekersaantal in 10 dagen bereikt hebben.

In 2013 is het totaal aantal artikelen gestegen naar 203. Wil je meehelpen dit aantal te verhogen, meld je dan aan als gastauteur. Bijvoorbeeld om de moeilijke woorden uit jouw branche eenvoudig uit te leggen, en zo ook je eigen bedrijf onder de aandacht te brengen.

16 januari was de drukste dag vorig jaar. In totaal waren er toen 1.172 pageviews. Op deze dag waren bezochten de meeste bezoekers het artikel: “Wordfeud: Moeilijke woorden beginnend met een Q”.

Blij en gemotiveerd

Bij Moeilijkewoordjes.nl zijn wij blij met deze aantallen. De bezoekersaantallen zorgen er voor dat we gemotiveerd blijven om de site in de lucht te houden en adverteerders te trekken. Ook de positieve reacties steunen ons. We willen iedereen hartelijk bedanken voor de eventuele bijdrage en steun.