«

»

mei 12

Nieuwe Layout: Wat vind je er van?

Moeilijke Woordjes! maakt per vandaag gebruik van het Graphene theme van Syahir Hakim. Op verzoek heeft Syahir het standaard thema aangepast aan onze wensen. Zo zijn de artikelen op de voorpagina gegroepeerd per categorie en is de standaardslider aangepast.

Natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar jullie mening? Wat vind je van de nieuwe Layout?

Voor de achtergrond en de header zijn we nog op zoek naar bruikbare afbeeldingen? Ken je iemand die ons daar aan kan helpen? Een creatief iemand die een Moeilijkewoordjes achtergrond kan leveren?

Over de auteur

Rene

Taalkundig of taalvaardig, ben ik niet. Toch vind ik de Nederlandse taal boeiend. Op mijn werk speel ik er mee en kom ik in aanraking met grappige woorden. Ik deel deze woorden graag met iedereen, op een luchtige en speelse manier.