«

»

sep 01

Nieuw: Spelen met Woorden

De woordspelingen van Spelen met woorden zijn vandaag toegevoegd aan Moeilijkewoordjes.nl. Spelen met Woorden gaat over de lol in Taal. Leuke versprekingen, verdraaiingen en andersoortige taalkundige grappigheden.

Leden voor het webteam gezocht!

Mocht je zin hebben om mee te doen….meldt je dan aan via het gastenboek van MoeilijkeWoordjes.nl.

Woordspelingen gezocht!

Mocht je een leuke woordspeling hebben die je wilt delen met het grote publiek: meldt je aan via het gastenboek van MoeilijkeWoordjes.nl. Of Twitter naar NLTaal. Ik zie er naar uit om de jullie bijdrage toe te voegen.

Veel plezier.

Over de auteur

Rene

Taalkundig of taalvaardig, ben ik niet. Toch vind ik de Nederlandse taal boeiend. Op mijn werk speel ik er mee en kom ik in aanraking met grappige woorden. Ik deel deze woorden graag met iedereen, op een luchtige en speelse manier.